Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det röda trädet

Morgonen
bär spår
av
mörkerminnen

Blicken
letar tröst

Kanske
vardagens
grå
erbjuder
den
trygghet
nattens
skräck sökt
missunna
själen

Kanske
en
blick ut
genom
veranda-
fönstret
kan få fäste
på de
lätträknade
röda blad
som
fortfarande
hänger kvar

På trädet
utanför




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-01 10:36



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så fint illustrerat
2022-09-27

  Whero
Målande och vackert.
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP