Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


öppna händer klokluggla <3


se droppar faller från himlen
fyller våra händer, pärlor av ljus
fyller varje sorgset hjärta
vi går på en väg av ljus
även om vi möter stunder som får oss att mista tron

känn hur mörkret försvinner av den varmaste vind
känn friden och glädjen möta rådjuren
se hur de smyger fram till natthöljda sjöar
och röken från dimklädda öar
möt gryningen med öppna händer



Ibland kommer stunder i allas liv
då vi möter sorgfåglarna och då finns du där i stunden
när sorg gräver hål i själen, då vilar hjärtat mot orden
bästa trösten som finns

Spröd musik faller över våra andetag
så stark är himmelstråden
starkaste som finns på denna jord

kram < 3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 20:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack kram <3
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP