Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hymn till Dig



Kom

stå vid min sida
låt mig bli
din trolovade gryning

och leendet, löftet
i gyllene, ur guld skapat
mitt namn i ditt

Kom

ta min hand, våga
och du skall för alltid vara
i tryggt bevar


Så otroligt älskad










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 138 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-01 15:36



Bookmark and Share


  TT
Vacker. Fin. Bra!
2018-10-02

  Nils-Robert
Vackra rader till den älskade.
2018-10-01

  Fulbergarn
En hymn, så länge sedan jag läste en så fin hymn
2018-10-01

  DavidM VIP
Skön läsning, fint uttryckta rader.
2018-10-01

  M.Eta
Fin text!
2018-10-01

  stormengudrun VIP
Så vacker <3
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream