Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanelbullar, kaffe och kaka...


Kanelbullens dag

Kanelbullens dag denna veckan på torsdag,
någon dag efter talmansrundan, den andra
i ordningen, bjuds de frälse dignitärerna på
dessa skapelser. Talman torde ha Visa-Kort.
Vem sätter kanelbullen i halsen av besvikelse?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje