Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslågans vishet

 

Denna trötthet 

välkommen 

när livet blir övermäktigt 

Det är en välsignelse att vilja vila

när dagen sluttar brant mot skuggorna 

det är livslågans vishet 

Kanske då till sist ska jag falla in i rytmen 

och få frid




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-01 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger