Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du hemma

knack knack

är du hemma

suck suck

du suckar och tittar bort

mot

något jag inte ser




Fri vers av dorotea VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-01 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP