Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var allt en dröm?


i denna kalla tid syns hela livet som en dröm
jag drömde färger grönt och gyllene
jag drömde barn och vänner
vinbärsbuskar
kärlekslust
det var så länge sen

om bara jag kommer ihåg det nu
kan man då säga att det livet existerade

när jag blev ensam kvar
och ingen annan delar minnet
var då mitt liv en dröm
vad gagnade det
vem?








Fri vers av Måna N. Berger
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger