Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns så för ofta


Själen går ut ur min lägenhet
och sätter sig på trappan
mellan ingenting
och allting

där emellan
finns mina känslor




Övriga genrer av innakarin
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin