Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tungt


När ska vi göra

någonting

av trycket




Övriga genrer av innakarin
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 16:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag fattar exakt. Bra få det i tryck. Hahaha. Få trycket i tryck.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin