Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika, samma metod!

Ett lakan och ett avtal Puh
vad är likheten mellan dem du?
Det är mycket lätt
de förs på samma sätt...
Jag har hört att båda manglas ju!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 17:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Och platt blir resultatet...;)
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt