Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans kan vi

Livet sprider ljus
åt alla håll

Men när det samlas
på samma ställe
blir det förenande eld




Övriga genrer av innakarin
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin