Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta är det så med mig


Man kanske skulle skriva mer
mellan orden
som ibland
flödar dagarna i sträck

Som du ser
kan jag inte ge allt
så klart

Som sommarvinden
bara lätt nudda
vid små grenar
av dej och mej




Fri vers av innakarin
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-01 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin