Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt inre

Ord som flyter samman
Tankar som snurrar
Färger speglas i bilder
Mörka dyningar i botten
Tydliga spår av blod

Rum av svärta
Byggde murar
Glas av pansar
Labyrinter igenom tid
Bort från allt det yttre

Starkt simmiga ögon
Kippande efter andan
Utplånade demoner
Kravlande mot ytan
Skakade av skräck

Verkligheten långt bort
Känslor som inte fanns
I symbios med det inre
Ett samvete som talar
Ett skrattande barn intill

Barnet som var jag
Färgerna utsmetade
Minnen i det förflutna
Sanden från ett timglas
Kände smaken av salt






Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-01 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde