Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kommer jag aldrig någonsin få veta

Kanske kommer aldrig förstå eller veta vad kosmos rymmer...

Kanske kommer aldrig förstå...

Vill veta vem, plats och själv utifrån...
Vill hel...

Å, har spillt många tårar, i bli hel.

Har... förtjänat att få bli hel?

Har barn födas, varit många exotiska platser... världen.

Har fått leva, själsligt dött.

Har rest ... många gånger. Reser tills inte orkar falla mer.

Bär på minnen inom...

Vill skillnad...riktigt.

Ber att vara med.

Släpp in ...

Låt...komma in.

Kanske kommer aldrig någonsin få veta...

Men ber, släpp in ....

..... slår ner på mina knän och ber makten...

Släpp in ....

... lovar att sköta ....

Släpp in .... en kort stund.
...lovar uppföra.

... är duktiga pojke.

.... är er tjänare.

Släpper in...?

Kanske kommer jag aldrig någonsin få veta...





Fri vers (Prosapoesi) av Soulfulsurfer
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 20:04



Bookmark and Share


    Julia D
Gillar hur du har skrivit denna. Kan relatera till detta. Hur du avslutar och låter meningar hänga kvar i luften, påbörjar nya. Lite så våra (eller i alla fall mina) tankar fungerar. De kan vara osammanhängande men begripliga och starka. Känns som en tung text med mycket innebörd. Jag gillar stilen och texten!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer