Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


oktoberljus



fågelsträck vänder åter hemåt
himlen gråter ur duvblå morgon
silverglitterögon blundar i väntan

i drömmande längtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-10-01 21:11



Bookmark and Share


  Paradisfågeln
snygg rytmvändning på slutet! =)
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP