Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser storm, igen

Någon faller

Något smäller



Hjärtat rusar
Blodet strömmar
Själen brinner


Hjärnan förlorar
Bilder kollapsar
Minnet försvinner



Någon ser på

Någon hör


Kroppen rymmer
men inte jag

paralyserat hamnar jag utanför


Någon ställer frågan
Kan du förklara mer detaljerat
Vad den gör?


Någon lever
Någon dör
Någon är levande död


Hur var det frågan löd?


Någon pusslar ihop
Någon löser upp en knop


Ett mönster bildas
Prickar blir en form


Tills det återigen blåser storm





Övriga genrer av S~A •••
Läst 302 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-01 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow.. så förtrollande fin
2018-10-03

  TT
Wow! Så bra!!! Text som ger bilder och fastnar!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••