Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varit och Är, två karaktärer som jagar varandra


Varit & Är

Det som har varit, det har varit
Men det har ändå redan varit.

det var då.
det har hänt.
men det var då.

Tid kan inte återupptas, och
Var glad för det.

Det som har varit, det har absolut varit
Men faktum kvarstår,
Att det kan aldrig vara det som är.




Prosa (100-ordare) av vattenödla
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vattenödla
vattenödla