Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Jag minns det inte
pappa
men när jag fick höra
att du
en gång inte ville ha mig
brast jag
ett evigt sår
som obarmhärtigt fläks upp




Fri vers av flisiflux
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-01 23:31



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så väldigt sorgligt
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

flisiflux

Senast publicerade
Skilda vägar
Min syster
Pappa
* Se alla