Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syster

När allt var som värst
fanns du inte där
du räddade bara
dig själv
lämnade mig
kvar ensam




Fri vers av flisiflux
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-01 23:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Trist. Men nu är det dags att försöka hitta försoningen...
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

flisiflux

Senast publicerade
Skilda vägar
Min syster
Pappa
* Se alla