Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända in i kaklet?

statusen boendekarriären
yrkeskarriären
kämpar vi till vårt
yttersta

att vinna

men, det är bara roligt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-10-02 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP