Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor i det rationella


vår lycka

beror på
trygghet
beror på
kärlek och hopp
en tro på oss
den lyckan

kommer vi alltid
att värna
hålla vid liv
den kommer vi
att skapa i
lärande och utveckling




Fri vers av Bengt VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-02 08:08



Bookmark and Share


  Baystream
Om alla hade denna inställning, så mycket finare tillvaron hade varit då!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP