Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att bli med hund

Att skaffa hund är väldigt speciellt
Det är som att få barn på nytt
Ingenting går som man tänkt sig
Om jag tycker att han ska kissa
så tycker han att man kan busa
Och när man ska sova så tycker han
att det ska vara lite lek och bus först
När han äntligen somnat och man tittar på honom
så smälter man som smör i solsken
Vilken sötnos tänker man och hoppas att man räcker till som matte och husse




Prosa av Feliaxel VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 08:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW! Vilken gullig hund. Grattis. Och en riktigt bra beskrivning om alla överraskningar som en liten vovve ger.
2018-12-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken sötnos! Som att få barn och mycket passning.
2018-10-02

  ULJO
Vilken lycka. Men mycket jobb förstår jag
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP