Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Drömmen
lyfter kroppen

Ser ner på
dagen, kvällen,
nattens resa

Snuddar
därefter
vid huset,
ditt hus
med sina
vingpennor

Anar doften
av
morgonens
första
kopp kaffe
och
Dagens
nybakade
nyheter

Gör sig därefter
redo
att gå ner
för landning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 09:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Verkligen fint!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP