Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennslalom

när man skriver
måste man ta hänsyn
fast man är irriterad på släkt och vänner
så kan man inte släpa dem i dyn

man får lov att stå ut
fast ibland kan man skriva om
linda in saker fint – göra en tribut
där man med pennan åker lite slalom

så att de själva inte fattar
att de är de berörda
och när man fått skriva av sig och sitter och skrattar
känns det lite lättare att stå ut med de störda




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-02 09:48



Bookmark and Share


  Silverstripe
Roligt rimmat
2018-10-08

  DominiQueen
Poesismart helt enkelt :-)
Coolt skaldat, You Rock man!
2018-10-02

    ej medlem längre
Mycket bra rim! Rim med poäng blir extra intressant. Bra gjort. Vet inte hur ni som är duktiga på rim får detta flöde utan att bli låst vad som rimmar tillsammans.
2018-10-02

  Baystream
Därför jag använder liknelser och synonymer heeela tiden hehe.
Håller med!
2018-10-02

  HenrysDotter
Att skriva av sig men linda det i bomull är inte lätt...
2018-10-02

  Solstrale VIP
Ja denna fördel har poeten, att liksom lägga ovettet i ordsmeten baka i läse-ugnen där det förvandlas assimileras och filtreras blandas med den egna symbolverkligheten och vips hjälpte dina ord lösaupp likt en nyckel det tidigare så bergfast...
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP