Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radikalitet

att slå tillbaka efter en käftsmäll är den
absoluta reaktionen
krävs inte mycket till hjärna
bara instinkt

all form av radikalitet, oavsett religiös eller politisk
bygger på exakt samma bas
våld och vedergällning mot en grupp eller flera

könsfrågor, hudfärg, gud eller tro
spelar ingen roll
där radikaliteten glider in, glider intelligensen ut

en 33 åring rånar en butik i Avesta
en radikals reaktion!
-Bura in alla 33 åringar

en enskild persons skrik på förskolan kan förstöra för samtliga
och så förvirrat är det
så sjukt blir kontentan när decibel är det enda som avgör vem som
får den största portionen

kommer aldrig riktigt bli av med idioterna runt omkring
men jag kan lära mig att ignorera
och förstå att människan inte bara är komplex
den är stundtals en könlös idiot
som söker tröst i fel forum




Prosa av Max Poisé
Läst 310 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-02 11:04



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..om lagen fungerar försvinner hämnden.
2018-10-02

  Meredith Ferlicia
Som medsyster motsätter jag mig alla former av radikala åsikter. Framförallt radikalfeminismen som spelat ut sin roll sedan grupp 8 gick i graven. Att tro kampen fortfarande existerar i Sverige är lika tokigt som att protestera att kvinnor borde ha rösträtt. ( jag såg din kommentar hos en av medlemmarna här som skulle träffa radikalfeminister)

Osäkra, rädda och kuvade kvinnor blir arga med hämndbegär som gör dem obehagliga och stundtals oberäkneliga.
Låt mig slippa dessa!
2018-10-02

  Cikoria Blå VIP
...läste på en annan plats om en tjej som blivit våldtagen... fruktansvärt naturligtvis.
MEN, vad skrivs då i kommentarsfältet, jo
HALSHUGG , utvisa, STYMPA, "ingen svensk
skulle..." osv
"Alla", tror sig veta utan att veta någonting.
Jag borde lagt mig i. Orkar inte...


2018-10-02

  Öknens Ros VIP
Liten som stor, instinkten styr, ger bränsle på hämnden.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé