Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej stilla


Den stadigaste
av alla platser
är rörlighet




Övriga genrer av innakarin
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 11:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Allt rör sig
illusionen
står still
2018-10-11

    Max Poisé
Just precis som tiden som
är det enda konstanta.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin