Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisken nappade

du svalde betet
med krok, lina, spö och allt
men du spottade




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-02 12:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Snart kommer någon att skriva att du var bakom flötet, oj då, redan gjort tydligen, hm vilka lustigkurrar he
2018-10-02

  Baystream
Du måste ju ha hullingar på kroken ;)
2018-10-02

  Språk, hjärna!
:D Jå-å!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP