Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack från hjärtat

Tack alla ni glada och ansvarsfulla människor

som möter mig och mina behov

när jag blivit äldre och får lite svårt

att hantera mitt liv och min hälsa

Där finns inte Nobelpris nog att belöna




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-02 13:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tack för fina ord du delar!
2018-10-04

  soligajag_1 VIP
Så fint skrivet av dig till alla.
Jag tar tacksamt emot ditt Tack.
Trots att jag inte har vart här så ofta.

Ha en fin dag!! Kram
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP