Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidgat begrepp av våldtäkt

Våldtäkt mot både män och kvinnor

sker inte bara kroppsligt

utan kan även vara ett mentalt angrepp

Brottet kan mycket väl rubriceras som stöld

Stöld av självförtroende, anseende

och krympning av en annan individs livsrum




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-02 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP