Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonter

Slå an sträng av ljus

Som överallt samtidigt

En bran vid rundeln





Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-02 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fångad i horisontens magi. Stilfullt och som att öppna en dörr till Narnia, fast här - en ljusets värld.
2018-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku, lite text med stort innehåll!
2018-10-16

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-10-08

    ej medlem längre
Vackert
2018-10-04

  Mow Dean VIP
Korta, men mycket innehållsrika rader.
2018-10-02

  Janina Kaminska
Fint fångat.
2018-10-02

  henke_r
Tre rader fulla av liv. Stilfullt!
2018-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd haiku!
2018-10-02

    Peter Söderqvist
Fin haiku som fångar horisonten så vacker.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP