Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärtsam ickeberöring


Bål

Jag brinner på bålet som en häxa
Jag vet inte
Detta kanske är mitt pris
Jag är kanske inte mera värd

Min kropp har svikit mig, liksom min person
Jag är över och förbi

Min hud spricker
och öppnar stora blödande sår
där avsaknaden utav beröring
är som starkast

Ögonen grumlas och smälter då ingen
möter min hungrande blick

Kärlekslöst slits huden av från mitt kött
Tjutande och kokande bubblar blodet
som ingen vill ha




Fri vers av La yegua
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-02 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua