Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egna

Det finns många ord och få visor
Saker man säger och aldrig gör

Men något finns inuti i mig
Något som dig alltid tillhör

Din egna att vandra bland stjärnor med
Göra vad dina drömmar begär

Din egna
Din egna
Din egna
Din egna

Segern att få vara nära dig
Segern att få se dig
Segern att få höra dig
Segern att låta mitt liv tillhöra dig

Jag är svag för jag längtar för mycket
Jag är svag men blir stark i en simpel tro

Att flytta berg med dig är enkelt nu
Känn värmen bulta för dig och bara du

Din egna att vandra bland körsbörsblom
Göra vad dina drömmar begär

Din egna
Din egna
Din egna
Din egna

Segern att få vara nära dig
Segern att få se dig
Segern att få höra dig
Segern att låta mitt liv tillhöra dig

Segern att alltid få vara nära dig
Segern att alltid få se dig
Segern att alltid få höra dig
Segern att alltid låta mitt liv tillhöra dig

Din egna
Din egna
Din egna
Din egna

Att göra vad dina drömmar begär
Bland stjärnor och körsbörsblom







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av indieBella
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-02 17:47



Bookmark and Share


  kriya
tycker att den
här texten var fin
innerlig
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

indieBella