Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckens torg

Bunden hårt runt trötta axlar
Hjärtslag sviktande av sorg
Leenden som aldrig falnar
Ögonblick på skräckens torg

Bara idag
Och bara sedan
Bara imorgon
Men aldrig mer




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-02 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld