Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskar ragg



Kastar änglar
likt angel
skrattar larvigt, trär
med kraft
nål och liv
lina
levande, leende
bete
trånar
ur synden målade
läppar
som trålar, öser
köttsliga stycken
ur bröstkorgen slående
likt
könlapande
nummerlappar

till alla

den - först på tur
vem som helst
som hugger
sticker kniven
i våt slida
filear
min insida
och äter
villigt, vill
om bara för en natt


bli på djupet älskad












Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-03 10:37



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Väldigt snyggt skrivet. Du fångar den känslan så väl. Tack.
2018-10-09

  Tomas Karlsson VIP
Starkt!
Bokmärker den! :-)
2018-10-03

  ULJO
Föredrar äkta kärlek med djupa känslor. Ett one night stand har inget med kärlek att göra.
2018-10-03

  Jan Widströmer VIP
Suggestivt, ekivokt, knappast #metoo
2018-10-03

  Alexander Gustafsson
Skulle gissa att många av manligt kön kommer gilla denna dikt :p
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream