Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyga lågt

hösten är trött
snorig
och lite stött
i kanten

Luiz syster har dött
kvar finns tung massa
ting

samtidig bekant
tant i grannskapet
borta är
för all tid

himlen är bliven vit
och fåglarna flyger lågt
blåsten rister oss
hit och dit

min sko har gått sönder
och läcker in regn

nu finner vi riktningen
hem, igen, äntligen

andas hos mig
tala med mig

ringla in
i värmen
du har
i mig
och jag
i dig.





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-02 18:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En jätte bra text med beröring!
2018-10-08

    Lena Söderkvist VIP
Höstrugg och småförtretligheter som på något sätt lyckas växa när allt inte är på topp. Bra att söka sig bort från det. Mänsklig värme är helt visst det bästa receptet.
2018-10-05

  Respons VIP
Döden förstärker livet och närheten. Sista strofen är väldigt fin!
2018-10-04

  Janina Kaminska
Berörande.
2018-10-03

  Rise Little One
Så är det med livet men du håller balans väl oavsett.
2018-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Att dela sorg och svårigheter med varandra, det är kärlek! Och det skriver du så känsligt och berörande om.
2018-10-02

  aol
Ja vännen vackert så.
2018-10-02

  ULJO
Fin text
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP