Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


oktober



oftast vilar solen bakom molngardin
och vattendroppar hänger tunga
sommarens fåglar har flytt sin kos
annorstädes de sjunga
floden brummar djupt som en lejonkung
rinner stinn och tung
visst har hösten varit osedvanligt lång i år
visst har en avlövad skog slagit ut i dimman
visst ligger den röda mattan vägen fram
och strandrinken sakta försvinner
medan Livets gåtor ut i floden rinner
ut mot havet sovande i tiden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-02 18:53



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
poetiskt!
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP