Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018.10.02 Tisdag. Vi bjuder på nyval om tofflorna passar.


Strömmens kval

 

Nattlägret bäddar in sina drömmar med stora glädjetjut. Vakna radiopratare vaggar in Sverige med ljusa tankar. Härifrån är det långt till Stockholmsströmmens kval. Fast vi hör ju trummorna nu. Vi som inte vet vad vi vaknar upp till i gryningen. Täckmanteln börjar falla och visar sitt riktiga jag. Beska och bitterhet solkar leendena och framåtandan. Vi valde alla, men det tycks bli ingen. Nu har alla rätt att bestämma - helt olika förstås.

Faktumet är hatat för sin otydlighet. Så, vart är vi på väg? När ska allvaret slå sig till ro?

Brinn hjärta, brinn!

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 20:16



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En fin samtidskommentar!

har vi de politiker vi förtjänar? tänker de på landets bästa? på folkets bästa? när de kivar som små barn om makten istället för att ta ansvar.
Många frågor men inga svar!

2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP