Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindspel

För vinden är allt annorlunda, ljuder
inför de fallande orden och tygen längs
kläppraviner och svarta och gröna
anteckningsböcker, skuggas av höstlöv.

Tanken
frodas och ändrar färg
där på en

spegelbyrå.




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-02 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kompakt och mäktig dikt med stor känsla.
2019-02-02

  Baystream
Vackert flytande ord Ulf :)
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP