Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På perrongen

På perrongen
Alla är fast i limbo
Blicken faller som timmerstocken,
brakande
Vissa blickar faller på det som passeras
rör sig dit vi var
Vissa blickar faller dit vi är på väg
Utanförskapet kommer emot oss
Landskapet under oss
Boskapet bredvid oss
Herrskapet ovanför oss
Alla dansar limbo under lien
På perrongen




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln