Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla bara

Tidsfördriv
Pratar som ett korsord

Formpressad
Lager på lager av
Samhällsgoretex

Efter en dag fylld av artighet
Känns i ryggraden
En mullrande motor

Djupt inne i glaciären
Bakom permafrostpullover
En självklar vakenhet

Är det smältvatten
Under mina ögon

Jag hoppas fortfarande

förbli

En känsloskog
En vardagsdröm
Ett väsen
En sammansättning av något

Där
Under
Ytan

Jag byggde min rustning
Envist fast utan egentlig målbild
Bara en vag känsla av tvång

Nu flyter jag och studsar fram
Smälter och fryser om vartannat
Men långsamt
Gravitativt
Dras jag mot
En botten
Och
Kanske tinar jag
En dag
Helt




Fri vers av Aaxel
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 22:46



Bookmark and Share


  Baystream
"permafrostpullover" kan vara dagens snyggaste ord!

Fint diktade meningar :)
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel