Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur smakar längtan?

Hur smakar längtan?
Hur doftar den?
Hur känns den mot handflatan?
Hur låter dess melodi?

Som citronsorbet mot tungan
En doft av morgondimma i ett skogsbryn
Solvarm sand mellan fingrarna
Ett stillsamt flöjtspel i en grotta






Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-02 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man får lust att själv svara på frågorna :)
2018-10-09

  cilax VIP
fin
2018-10-07

  Karl Göte Simon Eriksson
Så fint att frågorna går ihop iordning med andra vers-raden. Älskar tekniken du använder, och även de färgstarka meningsbilderna. Inte ett enda ord för mycket, men inte heller ett enda ord för lite (enligt mig).

Klockrent

Tack!
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Leonina