Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den jag är.


inga tomma löften

________________________

jag har inga smaragder att dela ut

inga gulddrömmar kvar

inga tomma löften

 

jag förädlar inte längtanstårar

inte bakom din rygg

inga tomma löften

 

jag andas inte luftslott mer

inga verklighetsflykter finns

inga tomma löften

 

jag har inga överraskningar att ge

inget annat än det du ser

inga tomma löften

 

Den du ser är alltid den du ser

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-03 00:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och full av insikter!
2018-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka tankar och ord! Att våga vara den man är, utan fernissa.
2018-10-03

  ULJO
Kloka ord blev till fin poesi. Gillas
2018-10-03

  Peter G VIP
En jordnära, vacker text!

Som en insikt om att man är tillräcklig just precis som man är.
den upprepade refrängen ger rytm till texten!
"Längtanstårar" är för övrigt ett väldans vackert ord !



2018-10-03

    ej medlem längre
Gillar texten
2018-10-03

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
Kramar
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP