Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrapsår




Famlar efter trygga händer

När livet rämnar

På ända i rullande grus

Avgrunden bromsar

Botten är fotfästet

Med nya skrapsår

Går vandringen uppåt igen












Fri vers av annapoem
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-03 04:27



Bookmark and Share


  Gin83
Jepp bara att resa sig upp och knata vidare
Alla söker vi efter något
Och sökandet går vidare
Efter oro kommer förhoppningsvis trygghet och glädje

Väcker tankar
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem