Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Museum!

Lungsäckshistoria!

Hur blev lungsäcken till?
Hur ofta uppmärksammar man lungsäcken egentligen?
Hur allt som har ett skal om sig, borde uppmärksammas! För inuti, finns en kärna eller bara tomhet, ett vakuum?




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim