Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepar Upprepandets Upprepande

När du upprepar dig, tänk dig som ett ljud, av Sony The Hedgehog, när han tar pengarna, detta sker, som en symbol av värderandet av upprepande tankar, inte som värderande tankar i sig!

Och när du ältar...
Som ett ständigt pling på ett glas!

Den mer ihållande tanken...
Sonythe Hedgehog ljudet-av pengarna, förlängs!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2018-10-03 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim