Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad den varma drycken har med logiken att göra!

För konsten försvinner många logiska tankar!
Tjusningen med konsten, är vad den varma drycken gör för strupen, en kall höst/vinterdag!




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim