Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logiken Take Away!

Har du logiskt tänkande?
Är det logiskt att ställa en sådan fråga?
Om du har det...
Vad vill du då ha iväg/ Ta iväg?
Ta bort med andra ord.
Och jag som inte har logiskt tänkande, fyll kaffekoppen på närmsta espressohouse/ kaffeställe, med det istället!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim