Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm 3/10


höstglöd

 

kexen som smulade och skulle betalas 

de världsberömda trumslagarna

och så håret som en flod över kudden 

koppar med slingor av körsbär

dykningen ner från våningssängen

hoprullandet i min famn

leendet

 

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-03 08:04



Bookmark and Share


  tildam
wow!
2018-10-09

  Monika A Mirsch VIP
- leendet i din famn - skönt böljar dina ord i dikten!
2018-10-09

  TrollTörnTrappan VIP
Ya, ovanlig text - inte ett enda rim!?! Musikalisk hursomhelst! Vidöppen för vad sammanhanget må vara... Var det ett barn som dök och rullade sig? Eller en älskare? Kanske du själv?
2018-10-06

    Lena Söderkvist VIP
Låter som ett yrt uppvaknande där på slutet. Ger en positiv kick
2018-10-05

  Anya VIP
Vilken vacker text. Lite ovanlig från din penna...tänker jag när jag läser. Kanske har jag fel?
Blir glad över dina ord. Dessa slingor av körsbär år så talande.
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X