Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 2006


granne med

 

 

en spricka i utkanten av kaos

trots trängseln

tar vi oss ditåt

och ser

en öppning till

solvärmd äng

med böljande mjölkört och darrgräs

 

om än vilse till gläntan

vilan där

vid vindarnas andning

smeks vi av

kärleken utan gräns

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-03 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg