Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drottningen av skadeglädje

Jag är inte alls glad för din skull
för jag är drottningen av skadeglädje
det är den enda sanna glädjen säger dom
stygg är jag
men inte skäms jag för det
mitt hjärta har inte plats för blödighet
bara trams enligt min mening
min själ är svart av avund
uch vad elak man kan vara
men det är inget som påverkar min själ
den är redan förtappad
redan förlorad
därför bara njuter jag
kan ändå inte ändra på något
inte för att jag vill det heller




Fri vers av Nephania
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-14 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania